Bel mij op 06 43 44 0735

Mijn diensten en werkwijze

Werkwijze

Bij ieder specifiek communicatie vraagstuk hoort een specifiek ontwerp. Het is nooit “one size fits all”. Daarom is het belangrijk om samen het creatieve proces te beginnen. Het is van belang dat ik weet wat jij als klant voor ogen hebt, wat je ermee wil bereiken, wie zijn jouw klanten en waar zijn ze en ga zo maar door. Een goed en effectief ontwerp begint met een open en eerlijk gesprek.

 

 Grafisch ontwerp

 

Als je als merk dan een identiteit hebt, hoe vertaal je deze dan naar uitingen waarmee je klanten benaderd/informeert? Hoe laat je je klanten de waarde en kwaliteit voelen die jouw bedrijf zo speciaal maken… Een goede, professionele en doordachte vormgeving kan behalve inspireren en enthousiasmeren vooral ook business genereren.

 

 Identity / branding

 

Dit gaat verder dan een logo. Jouw merk heeft een identiteit en dat bestaat uit veel verschillende aspecten. Dit is het gezicht van jouw merk naar de buitenwereld, hoe je merk praat, zich kleed en reageert. Die identiteit bepaald welke klanten zich prettig voelen bij jouw merk en welke waarde/prijs/kwaliteit zij eraan koppelen.

 

 Digital / Motion design

 

Naast grafische vormgeving heb ik ook veel ervaring met digitale uitingen, zowel statisch en bewegend. Of het nu om een complete website gaat, een Facebook campagne, Electronic direct-mailing, illustraties/2D animaties voor op social media of voor gebruik in een bedrijfsfilm. Ik zorg voor heldere communicatie en doordachte keuzes op basis van je visuele identiteit.

 

Verder praten?

Wil je meer weten over mijn werkwijze of over wat ik voor jouw merk/product kan betekenen. Ik kom graag eens een kennismaken met jou en jouw merk. Stuur me een berichtje, ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

IK HOOR GRAAG VAN JE

COPYRIGHT APPELDOORN VORMGEVING ©