Bel mij op 06 43 44 0735

webdesign / branding / logo design

Verbaan badkamers

Verbaan Badkamers, Tegels en Vloerverwarming is in Zoetermeer een bekende naam. De zaak bestaat al meer dan 20 jaar en biedt een uitgebreid assortiment hoge kwaliteit tegels, sanitair en badkamers. Zij verzorgen ook de installatie van de badkamers met eigen installatie-monteurs.

 

Een aantal jaren terug heb ik voor de winkel een huisstijl ontworpen. De drie elementen staan voor de drie soorten artikelen die de winkel aanbiedt en vormen samen een perfecte cirkel. Ze omarmen de rest vorm, dit verbeeld de customer experience en klantvriendelijkheid die men ervaart bij Verbaan. Van advies en aankoop tot complete oplevering en installatie.

Voor Verbaan Badkamers, Tegels en Vloerverwarming ontwierp ik een website waarin hun assortiment en service duidelijk zichtbaar wordt. De website is fris en open, gebruikt veel wit en is uitnodigend. Het doel van de site is om meer traffic naar de winkel te genereren en mensen te inspireren over de mogelijkheden. De website is uiteraard responsive en daarom ook op mobile devices goed te bekijken.

Ook zo benieuwd naar wat wij samen kunnen maken?

Heb je een vraag of een opdracht, of wil je gewoon even kennismaken? Bel, mail of stuur een berichtje via WhatsApp.

naar boven

COPYRIGHT APPELDOORN VORMGEVING ©